Η καλύτερη συνταγή για κοτόπουλο της Λιλ: Πώς να το φτιάξετε

By | September 17, 2023

Η καλύτερη συνταγή για κοτόπουλο της Λιλ: Πώς να το φτιάξετε

  • Είσοδος

  • Τα μπαστούνια κοτόπουλου είναι ένα αγαπημένο πιάτο για πολλούς ως νόστιμο σνακ ή εναλλακτικό κύριο πιάτο. Η πόλη της Λιλ είναι γνωστή ως ένας γαστρονομικός παράδεισος που βρίσκεται στα βόρεια της Γαλλίας και η καλύτερη συνταγή για τύμπανο κοτόπουλου της Λιλ προσφέρει μια γεύση που ενθουσιάζει τον ουρανίσκο με τη γεύση της. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε την καλύτερη συνταγή για τύμπανο κοτόπουλου στη Λιλ βήμα προς βήμα.

  • Υλικά

  • Εδώ είναι τα συστατικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα μπαστούνι κοτόπουλου:

    ΥΛΙΚΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Κόκκινο κοτόπουλο 500 γραμμάρια Σκόρδο 4 σκελίδες ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι Μισό κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς Μισό κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ​​θυμάρι 1 κουταλιά της σούπας φρέσκια ρόκα 1 ματσάκι

  • Διαδικασία Προετοιμασίας

  • Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να φτιάξετε την καλύτερη συνταγή για κοτόπουλο της Λιλ:

    1. Πλένουμε και στεγνώνουμε τα μπαστούνια κοτόπουλου.
    2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, το πιπέρι καγιέν και το φρέσκο ​​θυμάρι.
    3. Ρίξτε τη μαρινάδα πάνω από τα μπαστούνια του κοτόπουλου και τρίψτε για να καλυφθούν καλά όλες οι πλευρές.
    4. Αφήνουμε τα μπαστούνια του κοτόπουλου στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα να μαριναριστούν.
    5. Μετά από 1 ώρα, τοποθετήστε τα μπαστούνια κοτόπουλου στο ταψί και σκεπάστε τα με αλουμινόχαρτο.
    6. Ψήνετε τα μπαστούνια κοτόπουλου σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30 λεπτά.
    7. Μετά από 30 λεπτά, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για περίπου 15 λεπτά ακόμα, μέχρι να ροδίσουν οι κορυφές των κοτόπουλων.
    8. Αφού ψηθούν τα μπαστούνια κοτόπουλου, πασπαλίζουμε από πάνω φρέσκα φύλλα ρόκας.
    9. Σερβίρετε ζεστό και μπορείτε να σερβίρετε με τηγανιτές πατάτες ή μια σαλάτα που σας αρέσει.
  • συμπέρασμα

  • Η καλύτερη συνταγή για τύμπανο κοτόπουλου της Λιλ συνιστά ένα νόστιμο και χορταστικό γεύμα. Αυτή η συνταγή είναι εύκολη στην προετοιμασία και μπορεί να την απολαύσουν όλοι. Τα μπαστούνια κοτόπουλου συνδυάζονται με νόστιμη μαρινάδα και φρέσκια ρόκα για να δημιουργήσουν τον τέλειο γευστικό συνδυασμό. Μπορείτε να ανακαλύψετε τις γεύσεις της νόστιμης κουζίνας της Λιλ δοκιμάζοντας αυτή τη συνταγή.

Το τύμπανο κοτόπουλου τύπου Lille είναι μια συνταγή από τη γαλλική κουζίνα και είναι ένα πολύ νόστιμο και χορταστικό πιάτο. Αυτή η συνταγή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν τα πιάτα με κρέας κοτόπουλου. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες της συνταγής βήμα προς βήμα:

Υλικά:

  • 500 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου
  • 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • Αλάτι και πιπέρι (προαιρετικά)

Παρασκευή:

1. Πλένουμε και στεγνώνουμε το στήθος κοτόπουλου και το κόβουμε σε μπαγκέτες.

2. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ ελαιόλαδο, σκόρδο, θυμάρι, πάπρικα και προαιρετικά αλατοπίπερο.

3. Για να ανακατέψουμε καλά τις μπαγκέτες με αυτό το μείγμα, τις αφήνουμε στην άκρη να τις χρησιμοποιήσουμε και τις μαρινάρουμε για περίπου 15-20 λεπτά.

Μαγείρεμα:

1. Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και τοποθετούμε μέσα τα μπαστούνια του κοτόπουλου.

2. Ψήνετε τις μπαγκέτες για περίπου 8-10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Το γυρίζουμε περιστασιακά για να ψηθεί ομοιόμορφα.

3. Φροντίζουμε η εσωτερική θερμοκρασία των μπαγκετών να φτάσει τους 75-80 βαθμούς. Έτσι, το κρέας κοτόπουλου θα είναι πλήρως ψημένο.

4. Αποσύρουμε από τη φωτιά τα μαγειρεμένα μπαστούνια κοτόπουλου και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για λίγα λεπτά πριν τα σερβίρουμε.

Υπηρεσία:

1. Βάζετε τα μπαστούνια κοτόπουλου σε ένα μεγάλο πιάτο και γαρνίρετε με φρέσκα χόρτα στο πλάι.

2. Μπορείτε να σερβίρετε διάφορα συνοδευτικά, όπως ψωμί σε φέτες και τηγανητές πατάτες.

3. Προαιρετικά, μπορείτε να σερβίρετε με σάλτσες και σαλάτες.

Συμβουλή: Μπορείτε να έχετε πιο νόστιμο αποτέλεσμα αυξάνοντας τον χρόνο μαριναρίσματος. Μπορείτε να βάλετε το κοτόπουλο στο ψυγείο για μερικές ώρες για να ανακατευτεί καλά με τα καρυκεύματα.

Τώρα μπορείτε να αναλάβετε δράση για να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή και να εκπλήξετε τους καλεσμένους σας με ένα νόστιμο και διαφορετικό πιάτο. Καλή όρεξη!

Σήμερα, οι γρήγορες και πρακτικές συνταγές τραβούν την προσοχή όλων. Αντί να αφιερώνετε ώρες στην κουζίνα για να φτιάξετε νόστιμα γεύματα, προτιμώνται πιο εύκολες και πρακτικές συνταγές. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πω την πρακτική και νόστιμη συνταγή για τυμπανάκι κοτόπουλου που θα μείνει στον ουρανίσκο σας.

Υλικά:

  • 500 γραμμάρια μπαστούνι κοτόπουλου
  • 2 κουταλιές της σούπας γάλα
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
  • Χυμό από μισό λεμόνι

Κατασκεύασμα:

Βάζουμε τα μπαστούνια του κοτόπουλου σε ένα βαθύ μπολ και προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο. Θρυμματίζουμε το σκόρδο και το τρίβουμε πάνω από το κοτόπουλο. Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, πιπέρι καγιέν, το θυμάρι και το χυμό λεμονιού. Ταΐστε όλα τα υλικά στα κοτόπουλα και ανακατέψτε καλά. Αφήνουμε τα έτοιμα μπαστούνια κοτόπουλου να μαριναριστούν στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Όταν τελειώσει ο χρόνος μαριναρίσματος, ρυθμίζουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και τοποθετούμε τα μπαστούνια του κοτόπουλου στο ταψί. Γαρνίρουμε τα κοτόπουλα με ψιλοκομμένο μαϊντανό πασπαλισμένο από πάνω τους. Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά.

Μετά από 40 λεπτά χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 180 βαθμούς και αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε το κοτόπουλο με αυτόν τον τρόπο για άλλα 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Όταν το κοτόπουλο ροδίσει τέλεια, το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά.

Μπορείτε να σερβίρετε τα μπουρνούζια κοτόπουλου, τα οποία θα σερβίρετε ζεστά, με πατάτες τηγανιτές ή χόρτα, αν θέλετε. Καλή όρεξη!

Συμβουλές:

– Όσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος μαριναρίσματος, τόσο καλύτερη θα είναι η γεύση του κοτόπουλου. Φροντίστε να περιμένετε τουλάχιστον 2 ώρες.

– Ο χυμός λεμονιού κάνει το κρέας κοτόπουλου τρυφερό και είναι επίσης πηγή οξέος για το μαρινάρισμα του κοτόπουλου.

– Η κάλυψη του δίσκου με αλουμινόχαρτο ενώ μαγειρεύετε τα κοτόπουλα θα διατηρήσει τα κοτόπουλα πιο μαλακά.

– Ο χρόνος μαγειρέματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το φούρνο και το μέγεθος του κοτόπουλου. Μαγειρέψτε το κοτόπουλο σας σε πλήρη συνοχή, ελέγχοντάς το από καιρό σε καιρό.

Υλικά Ποσότητα Κοτόπουλο τυμπάνου 500 γραμμάρια Γάλα 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας σκόρδο 2 σκελίδες αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Το τύμπανο κοτόπουλου είναι ένα νόστιμο πιάτο από κρέας κοτόπουλου, τραγανό εξωτερικά και γεμάτο μέσα. Αυτή η συνταγή, η οποία μπορεί να παρασκευαστεί εύκολα στο σπίτι, είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε χαρούμενα τα μέλη της οικογένειάς σας και τους καλεσμένους σας. Ακολουθεί ένας λεπτομερής οδηγός για το πώς να φτιάξετε το μπαστούνι κοτόπουλου με γεύση.

Απαραίτητα υλικά

Για να ετοιμάσετε ένα νόστιμο τύμπανο κοτόπουλου, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • 1 κιλό μπαστούνι κοτόπουλου
  • 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά
  • 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κόκκινο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

Στάδια προετοιμασίας

Πριν ξεκινήσετε να φτιάχνετε μπαστούνια κοτόπουλου, αφαιρέστε το δέρμα από τα κοτόπουλα και πλύνετε τα καλά και στραγγίστε το νερό. Στη συνέχεια, ανοίξτε τρύπες στο κοτόπουλο πολλές φορές με ένα μαχαίρι.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, το τριμμένο κόκκινο πιπέρι, το πιπέρι καγιέν, το θυμάρι και τη σκόνη σκόρδου. Απλώνουμε αυτό το μείγμα στις μπαγκέτες και τις τρώμε καλά. Αφήστε το κοτόπουλο να ξεκουραστεί σε αυτό το μείγμα για τουλάχιστον μισή ώρα, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία του μαριναρίσματος.

Μετά την περίοδο του μαριναρίσματος, βουτάμε τις μπαγκέτες σε τριμμένη φρυγανιά. Χρησιμοποιήστε την τριμμένη φρυγανιά για να καλύψετε τελείως τα μπαστούνια. Αφού στρώσετε όλες τις μπαγκέτες με τριμμένη φρυγανιά, τινάξτε το περιττό αλεύρι για να φύγει το περιττό υλικό πάνω τους.

Στρώνουμε ένα ταψί ή ταψί με λαδόκολλα. Στη συνέχεια, τακτοποιήστε τις μπαγκέτες σε μία σειρά στο ταψί. Ψήνετε τα κοτόπουλα για περίπου 30-35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Τα κοτόπουλα γίνονται όταν ροδίσουν και έχουν τραγανή εμφάνιση.

Προτάσεις εξυπηρέτησης

Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές εναλλακτικές για να σερβίρετε νόστιμα μπαστούνια κοτόπουλου. Αν θέλετε μπορείτε να σερβίρετε με ψητά λαχανικά ή πατάτες τηγανιτές στο πλάι. Μπορείτε επίσης να το σερβίρετε με σάλτσες όπως πίκλες, μαγιονέζα ή σάλτσα γιαουρτιού.

Προτάσεις σερβιρίσματος Προτεινόμενες σάλτσες Ψητά λαχανικά Σάλτσα με ξύδι σταφυλιού Τηγανητές πατάτες Σάλτσα μαγιονέζα Σαλάτα Σάλτσα γιαουρτιού

Σας συνιστώ να σερβίρετε τα μπαστούνια κοτόπουλου όσο είναι ζεστά, για να τα καταναλώσετε στην πιο νόστιμη μορφή τους. Καλή όρεξη!

Το τύμπανο κοτόπουλου, μια από τις αγαπημένες συνταγές των λάτρεις του κρέατος, προσφέρει εξαιρετική γεύση. Δίνει κέφι στον ουρανίσκο με το κρέας να είναι μαλακό και να έχει τραγανή κορυφή. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς να φτιάξετε μπαστούνια κοτόπουλου με όλες τις λεπτομέρειες.

Υλικά:

  • 1 κιλό μπαστούνι κοτόπουλου
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
  • Αλάτι και πιπέρι (ανάλογα με το γούστο σας)

Μπορείτε προαιρετικά να αλλάξετε τα μπαχαρικά σας και την ποσότητα των υλικών.

Παρασκευή:

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι, τη σάλτσα σόγιας, το τριμμένο σκόρδο, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Κατά την προετοιμασία αυτής της σάλτσας, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τα μπαχαρικά ανάλογα με το γούστο σας.
  2. Πλένουμε καλά τα μπαστούνια του κοτόπουλου και τα σκουπίζουμε με χαρτοπετσέτα.
  3. Προσθέστε τα μπαστούνια κοτόπουλου στο μείγμα της σάλτσας και ανακατέψτε καλά. Ενώ το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι η σάλτσα είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη σε όλη την επιφάνεια κάθε μπαγκέτας.
  4. Σε ένα σακουλάκι βάζουμε τα μπαστούνια κοτόπουλου με τη σάλτσα και τα αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες. Με αυτό τον τρόπο θα φροντίσετε να απορροφήσει καλά το κοτόπουλο τη σάλτσα.

Μαγείρεμα:

Αφού ξεκουράσετε τα μπαστούνια του κοτόπουλου, μπορείτε να προχωρήσετε στο στάδιο του μαγειρέματος. Εδώ είναι τα βήματα μαγειρέματος του τυμπάνου κοτόπουλου:

  1. Ρυθμίστε το φούρνο στους 200 βαθμούς και αρχίστε να ζεσταίνετε.
  2. Τοποθετούμε τα μπαστούνια κοτόπουλου σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Περιχύνουμε με τη σάλτσα της μαρινάδας.
  3. Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
  4. Μετά από 30 λεπτά, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο στο ταψί και συνεχίστε το μαγείρεμα στο φούρνο μέχρι τα κοτόπουλα να ροδίσουν. Αυτό μπορεί να διαρκέσει περίπου 20-25 λεπτά.
  5. Αφού αφαιρέσουμε τα μπαστούνια του κοτόπουλου, τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για λίγο και τα σερβίρουμε ζεστά.

Τα μαλακά μπαστούνια κοτόπουλου σας είναι έτοιμα! Μπορείτε να σερβίρετε αυτό το νόστιμο πιάτο με τηγανητές πατάτες ή την αγαπημένη σας σαλάτα.

Συμβουλές σερβιρίσματος με λεμόνι σε φέτες: Πριν σερβίρετε τα μπαστούνια κοτόπουλου, μπορείτε να στύψετε πάνω τους φρεσκοκομμένο λεμόνι. Αυτό θα δώσει στο πιάτο μια φρέσκια και δροσερή γεύση.

Τα μπαστούνια κοτόπουλου φτιάχνονται πολύ εύκολα και μπορούν να παρασκευαστούν γρήγορα με υλικά στο σπίτι. Είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για μεσημεριανό όσο και για βραδινό. Καλή όρεξη!

Ψάχνετε για ένα νόστιμο και εύκολο δείπνο; Τότε, εδώ είναι η καλύτερη συνταγή για κοτόπουλο από το Lille Kitchen! Αυτή η συνταγή, η οποία είναι μια τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του κρέατος κοτόπουλου, θα ενθουσιάσει τον ουρανίσκο με τη γεύση της. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστεί. Εδώ, η καλύτερη συνταγή για τύμπανο κοτόπουλου…

Υλικά:

  • 4 μπαστούνια κοτόπουλου
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
  • Χυμό από μισό λεμόνι

Κατασκεύασμα:

  1. Πλένουμε τα μπαστούνια του κοτόπουλου και τα στεγνώνουμε καλά με χαρτοπετσέτα.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το πιπέρι καγιέν, το θυμάρι και το χυμό λεμονιού.
  3. Τρίψτε καλά τα μπαστούνια κοτόπουλου με αυτό το μείγμα και αφήστε τα να μαριναριστούν στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
  4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  5. Τοποθετούμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο στο ταψί.
  6. Ψήνουμε στο φούρνο για 40-45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο.
  7. Σερβίρετε με προαιρετικά περιχύλισμα χυμού λεμονιού από πάνω.

Κοτόπουλο Drumstick Nutrition Facts Ποσότητα Συνολικές θερμίδες 100 gr 250 kcal Λιπαρά 100 gr 15 gr Υδατάνθρακες 100 gr 0 gr Πρωτεΐνες 100 gr 25 gr

Μπορείτε να κάνετε τα δείπνα σας πιο νόστιμα με τη συνταγή για τύμπανο κοτόπουλου. Τα μπαχαρικά και ο χυμός λεμονιού σε αυτή τη συνταγή κάνουν έναν υπέροχο συνδυασμό για να αναδείξουν τη φυσική γεύση του κοτόπουλου. Επιπλέον, το κρέας κοτόπουλου είναι μια υγιεινή πηγή τροφής με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

Αφού ψηθούν τελείως τα μπαστούνια κοτόπουλου, τα βγάζουμε προσεκτικά από το φούρνο και τα αφήνουμε για λίγα λεπτά να ξεκουραστούν λίγο. Στη συνέχεια μπορείτε να το σερβίρετε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή λαχανικά. Συνδυάζοντας όλες αυτές τις γεύσεις, η συνταγή για τύμπανο κοτόπουλου θα εκτιμηθεί από την οικογένεια και τους καλεσμένους σας.

Αν είστε κάποιος που ενδιαφέρεται για τις συνταγές και του αρέσει να δοκιμάζει διαφορετικές γεύσεις, θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή για τύμπανο κοτόπουλου. Θα πάρει τη θέση του ανάμεσα στα απαραίτητα της κουζίνας σας, καθώς είναι και πρακτικό και προσφέρει μια γεύση που θα αρέσει σε όλους.

Τα μπαστούνια κοτόπουλου θα προσθέσουν μια κομψή πινελιά στα τραπέζια σας με τη γεύση τους. Επίσης, τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη συνταγή είναι άμεσα διαθέσιμα και οικονομικά. Για ένα υγιεινό και χορταστικό δείπνο, θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τη συνταγή για τύμπανο κοτόπουλου!

Συνταγή για τύμπανο κοτόπουλου Lille Style, Πρακτική και νόστιμη συνταγή για τύμπανο κοτόπουλου, Πώς να ετοιμάσετε το τύμπανο με γεύση κοτόπουλο, Πώς να φτιάξετε μαλακό τύμπανο κοτόπουλου, Εδώ είναι η καλύτερη συνταγή για τύμπανο κοτόπουλου: Από την κουζίνα της Λιλ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *